Produsul Anului.JPG

Евроинс Румъния за втора поредна година спечели наградата „Продукт на годината” за 2011 г. (The PRIMM Excellence Trophy) в  раздел Общо застраховане за продукта си „IMM Protector”. Наградата бе връчена на „Гала вечерта на годишните награди на румънския застрахователен пазар” (The Romanian Insurance Market Awards Gala), присъдени от списание PRIMM – Insurance & Pensions. В рамките на събитието Евроинс Румъния получи още 11 допълнителни награди за постигнати високи резултати от агенциите на Дружеството в цялата страна, като водещи са Бузъу и Марамуреш.

„IMM Potector” е комплексен застрахователен продукт от областта на отговорностите, насочен към малки и средни предприятия, покриващ рискове свързани с обща гражданска отговорност, отговорност на работодателя, професионална отоворност, отговорност при замърсяване на околната среда и др.

Гала вечерта на наградите на румънския застрахователен пазар (The Romanian Insurance Market Awards Gala)  представлява традиционно събитие за Румъния, като тази година бе XII-тото му издание. Церемонията се проведе на 26 март, в хотел Радисън Блу в Букурещ и събра над  400 лидери и специалисти от областта на застраховането.