Комуникация и медии

Детски тенис турнир "Нисан София"

Публикация от: 04.06.2007
По случай 1 юни – Денят на детето, Нисан София ЕООД, официален дистрибутор на автомобили НИСАН  за България организира тенис турнир за деца – аматьори до 14 години на 2-ри и 3-ти юни на кортовете на Тенис клуб Малееви. Официален партньор на Нисан София бе Спорт Депо, представител за България на продуктите на италианската фирма за спортни стоки Lotto sport Italy.

В турнира взеха участие тридесет и двама участници, които поднесоха на зрителите истински спектакъл с много спортен дух, ентусиазъм и зрелищна игра. По всеобщо мнение турнирът се е превърнал в събитие за детския спорт през тази година.

Голямата награда за 1-во място, осигурена от Нисан София - уикенд за победителя и негов придружител в Париж, самолетни билети, нощувки в четиризвезден хотел и входен билет за Дисниленд, бе спечелена след изключително интересна и оспорвана игра за момчета от Петър /13 г./ и за момичета от Йоана /13 г./ , възпитаници на тенис клуб Малееви.
За второ, трето и четвърто място бяха раздадени предметни награди, осигурени от Спорт Депо и Нисан София.

Идеята е проведеният турнир да се стане ежегоден и да се превърне в трамплин за млади таланти в българския тенис.

Нисан София, част от Еврохолд България, е и най-големият дилър на автомобилите Нисан с 35% ръст в продажбите от началото на 2007 г. спрямо същия период на 2006.